logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Lemon Cheesecake creamdrank, Warminks


recensie-5218-2Cheesecake is een van mijn ‘guilty pleasures’. Machtig, zoet, verrassend fris, maar het is en blijft natuurlijk een regelrechte calorieënbom. En een cheesecake maak je nooit in het klein… Sinds kort is er echter een lekker alternatief om aan die guilty pleasure te voldoen: een heerlijke creamdrank met de smaak van Lemon Cheesecake! Zeg daar maar eens nee tegen. Heerlijk om puur van te genieten na een maaltijd, maar ook om over een ijs- of vruchtendessert te gieten. Op deze manier maak je van elk dessert een feestje.

Ik ben trouwens niet de enige die de cheesecake heeft ontdekt hier in Nederland, steeds meer mensen kunnen echt genieten van de unieke smaak en structuur van cheesecake. En mensen durven ook vaker te bekennen dat ze van zoet houden. Het is dan ook niet gek dat bekende dessertsmaken anno 2015 steeds populairder worden in de wereld van de likeuren. Warninks combineert de ‘best of both worlds’ met de Lemon Cheesecake creamdrank. De combinatie van de frisse citroen en het hartige van kaas met zoet heeft natuurlijk al bewezen een geweldige combinatie te zijn. Maar zelfs in de likeur proef je de smaak van biscuit terug!

Deze drank drinkt heerlijk weg. Het is echt een creamdrankje: hij is geen echte ‘doordrinker’ en voelt wat vol aan op de tong. Vooral in de geur komt de biscuit terug, waardoor de lemon cheesecake creamdrank niet heel erg aangenaam ruikt. Maar na een eerste slokje neem je die geur voor lief: het is genieten tot de laatste druppel!

Verkrijgbaar bij Jumbo, Plus en Hoogvliet supermarkten
Alcoholpercentage: 14,9% – 35cl

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.