logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: LEGO Adventkalender Star Wars

lego star wars adventkalender

Als je aan kerst denkt, zul je waarschijnlijk niet snel denken aan de ruimte-avonturen van Star Wars. Voor kinderen is echter alles mogelijk – the sky is the limit! Letterlijk, in dit geval, want met de LEGO Adventkalender Star Wars zul je toeleven naar het kerstfeest zoals nooit te voren.

Moge de Kracht je bijstaan tijdens de feestdagen, met de LEGO Star Wars adventkalender! Een melkwegstelsel hier ver, ver vandaan: iedere dag in december vind je een nieuwe verrassing achter één van de deurtjes, zoals exclusieve LEGO Star Wars minifiguren en nog veel meer. 24 cadeautjes om zelf te bouwen, met ruimteschepen, minifiguren en accessoires. Een perfect kerstcadeau voor LEGO Star Wars fans van alle leeftijden!

Let wel: dit cadeau moet je natuurlijk niet krijgen mét kerst, maar voordat de decembermaand begint. De inhoud van de doos lijkt misschien wat beperkt, maar het gaat in dit geval ook vooral om de feestvreugde voor het toeleven naar het kerstmoment. En dat zit zeker snor met deze buitenaards gave adventkalender.

Informatie

LEGO Adventkalender Star Wars
Prijs: 30 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.