logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Lalaloopsy babies diaper surprise


lalaloopsy babies

Kinderen vinden het altijd leuk om met babypoppen te spelen. Het verzorgende element zorgt voor een bepaalde verbondenheid, en zelfs bij de meest drukke kinderen ontwaakt er dan een gevoel van zorgzaamheid. Hoewel de meeste poppen zo realistisch mogelijk proberen te zijn, is dat bij de Lalaloopsy Babies Diaper Surprise net even anders.

Je kent de Lalaloopsy poppen vast wel: de stoffen poppen met het garen-haar en de kenmerkende knopen als poppen. De Lalaloopsy babies diaper surprise zijn hier een uitzondering op. Deze op een zijn namelijk helemaal gemaakt van plastic! Je zit natuurlijk wel dat ze van dezelfde familie zijn, want ook deze babies hebben knopen als ogen, en zijn erg leuk afgewerkt met stiknaden als details. En hoewel een plasticpop in dit geval meer mogelijkheden biedt vind ik het toch vreemd om juist een baby van een harder materiaal te maken. Desondanks ziet deze baby Super schattig uit en zal het ieders hart vertederen.

recensie (2 van 51)

Het is natuurlijk een zo dat je babies moet verzorgen! Je moet ze vooral eten geven en hun luiers verschonen. In deze set kun je beide doen. Je krijgt er namelijk een schattig en kleurrijk drinkflesje bij, speciaal voor de baby, en een zoet bordje van waaruit je de baby eten kunt geven. Dat zal dus geen enkel probleem zijn! Lalaloopsy babies hebben zelfs hun slabbetje al om!

Zoals je weet is eten niet het enige wat babies doen. Wat je er in stopt komt er ook weer uit. Omdat een beetje leuker te maken hebben de makers van een Lalaloopsy magische luiers ontwikkeld! Het leuke aan deze luiers is dat ze verkleuren als ze nat worden. Zodra je de baby drinken hebt gegeven zal dat volgt dus plaatjes toveren in de luier. Is de luier weer droog, dan verdwijnen de plaatjes natuurlijk weer. Zo kun je de luiers keer op keer hergebruiken. Erg leuk om te doen, jonge kinderen zullen haast niet kunnen wachten om te kijken of hun baby al een plasje heeft gemaakt!

recensie (1 van 51)

De Lalaloopsy baby is erg schattig om te zien en leuk om mee te spelen. De baby zelf is van hard kunststof, maar is afgewerkt met een zacht vilten hoedje, stoffenluiers en natuurlijk een slabbetje. Dat, in combinatie met het schattige uiterlijk, zorgt voor een hoogst aaibaar babypopje, waar jonge kinderen absoluut mee zullen weglopen! Hoewel het uiterlijk gelijkenissen vertoont met de grote Lalaloopsy poppen, zien wij het toch echt als een andere serie.

Lalaloopsy babies diaper surprise
Prijs: 34,99

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.