logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Koopmans volkoren pannenkoeken

Bij ons in huis – zoals dat bij veel gezinnen met kinderen zal zijn – staan pannenkoeken met enige regelmaat op het menu. Geen probleem, want je kunt ze stiekem best gezond maken. Maar het kan altijd gezonder! Ondanks de toevoeging van fruit, vlees, spinazie (die pureerden wij er wel eens doorheen) is volkorenmeel nog altijd gezonder dan normale bloem. En die kun je nu bakken met alle gemak van een pakje: vanaf vandaag koop je namelijk Koopmans Volkoren Pannenkoekenmix! De nieuwe Koopmans Volkoren Pannenkoeken is een combinatie van volkoren havermeel en volkoren tarwemeel. Een enkele pak mix is genoeg voor 13 tot 15 pannenkoeken een volle smaak en een lichte bite.

Hartig en zoet

Pannenkoeken eten is en blijft een feest. Met de nieuwe mix kunnen pannenkoekbakkers eindeloos variëren. Koopmans Volkoren Pannenkoeken laat zich heel gemakkelijk combineren met zowel zoete als hartige ingrediënten. Wat te denken van banaanpannenkoeken met kokosmelk, pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing of volkoren pannenkoekrolletjes met spinazie en kruidenroomkaas. Met deze variatierecepten verras je jong en oud met een heerlijke maaltijd op tafel. Pannenkoekliefhebbers kunnen zich laten inspireren door originele variatierecepten op www.koopmans.com.

Volkoren versus meergranen

Volkoren onderscheidt zich van meergranen in zowel smaak als samenstelling. Voor de Volkoren Pannenkoeken wordt de hele graankorrel vermalen, dus naast de meelkern en zemel ook de kiem. De kiem bestaat uit goede vetten, vitaminen en mineralen, waardoor de mix meer voedingsvezels bevat die bovendien zorgen voor een volle smaak.

Koopmans Volkoren Pannenkoeken

De range Koopmans pannenkoekenmixen bestaat al uit Pannenkoeken Origineel, Scharrelei, Meergranen Pannenkoeken Biologisch, 6-granen en Oma’s Pannenkoeken met kaneel. Volkoren Pannenkoeken is de zesde variant die Koopmans – naast de schudflessen – toevoegt aan het assortiment pannenkoekmixen. Een pak Koopmans Volkoren Pannenkoeken is een mix waaraan alleen 1 liter melk en 4 eieren moet worden toegevoegd. Koopmans Volkoren Pannenkoeken is verkrijgbaar bij diverse supermarkten, waaronder PLUS en Albert Heijn. De consumentenadviesprijs is € 1,29 per pak.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.