logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Koopmans Kleine Taartjes


koopmans kleine taartjes

Groot nieuws! Koopmans heeft een nieuwe range van drie Kleine Taartjes. Klein van stuk, maar groots van smaak. Voor alle kleine en grote feestjes. Van het vieren van een goed rapportcijfer tot een verjaardagsfeest en Kerst, elke dag is een feestje waard. Dus als er iets te vieren valt zijn Kleine Fruittaartjes, Kleine Kruimeltaartjes en Kleine Appeltaartjes voortaan van de partij.

In een pak zitten de meeste ingrediënten en benodigdheden voor maar liefst acht kleine taartjes. Cakemeel, poeder voor banketbakkersroom, kaneelsuiker, vormpjes… afhankelijk van de Kleine Taartjes worden de bakmixen al meegeleverd. Je moet natuurlijk nog wel iets zelf toevoegen: een verse appel laat zich niet zo gemakkelijk inpakken! Maar wat je zelf nog nodig hebt staat netjes op het pak omschreven. Ook de stappen om ze te maken zijn eenvoudig en helder omschreven. Duidelijk genoeg om met je kinderen in de keuken te gaan staan, bijvoorbeeld, en dat is precies wat wij hebben gedaan! Je kunt ook afwijken van het recept: gebruik het als een richtlijn, en voeg je eigen ingrediënten toe voor een eigen inbreng! Kleine Taartjes zijn lekker bij de koffie, als dessert of om uit te delen. Maar: warm zijn ze het lekkerst. Dat was in ieder geval onze bevinding. Het deeg van de appelkruimeltaartjes werd een beetje zacht na een dag in een trommel bewaard te zijn. Als de kruimels zacht zijn geworden, kun je de cakejes nog een paar minuten in de oven zetten. Maar uit de oven, nog een beetje warm, bestrooid met wat poedersuiker… hmmm!

De pakken kosten 1,99 euro per stuk, en zijn de koop in de supermarkt. Meer informatie: www.koopmans.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.