logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Koen Kampioen speelt in Italië, Fred Diks

Koen kampioen speelt in Italie

De verhalen van Koen Kampioen zijn superspannend en zitten vol actie. Dat moet ook wel, want stilstaan op een voetbalveld… dat kan echt niet! Dit keer is er echter een probleem. De vader van Renske mag naar Italië, naar een reunie van zijn oude profvoetbalclub. Renske en Koen mogen mee, maar… daardoor zouden ze de finale missen van hun eigen voetbalclub! Zou er een mogelijkheid zijn om beide wedstrijden te kunnen spelen?

Met de spannende Koen Kampioen speelt in Italië wordt het een stuk leuker voor kinderen om te gaan lezen. En dat is precies wat dit boekje moet doen. Het boekje heeft niveau M5, en is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het heeft een mooi groot lettertype, een prettige woordkeus en een spannende verhaalopbouw. De zwart-wit tekeningen breken het verhaal, en zorgen voor leuke illustraties. Daarbij worden de kinderen direct in het verhaal gezogen, van de eerste tot de laatste bladzijde, om de avonturen van Koen te kunnen volgen. Zal het hem lukken, om kampioen te worden met FC Top, en mag hij ook in Italië voetballen? Er is maar één manier om daar achter te komen: het boek lezen!

Koen Kampioen speelt in Italië, Fred Diks
Kluitman, februari 2012, 64 pagina’s, paperback.
Prijs: 7,50 euro. Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9789020648560


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.