logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Koen Kampioen is jarig, Fred Diks

9789020648614 koen kampioen is jarig

Koen Kampioen is jarig is misschien wel het feestelijkste deel van onze voetbalheld dat je tot nu toe in handen hebt gehad. Want de populaire Koen is jarig! En dat moet gevierd worden! Koen heeft daarbij wel iets heel bijzonders geregeld voor zijn vrienden, zijn grote held komt een echte clinic geven, maar ook zijn vrienden hebben heel wat in petto. Het wordt een verjaardag om nooit te vergeten!

Koen Kampioen al jaren het bewijs dat jongens wel degelijk van lezen houden. Ze moeten alleen het juiste lezen, iets wat ze echt interesseert. En dat verschilt nogal bij jongens, hun interesses liggen wat verder uit elkaar dan bij meiden. In de regel dan, natuurlijk! De boeken van Koen Kampioen spreken de voetballers zonder enige twijfel aan. Ze zijn spannend geschreven, spelen grotendeels om of rond het voetbalveld af en gaan samen met bijzondere dromen en wensen. En natuurlijk willen alle jongens lijken op Koen, de topscoorder van FC Top. 

Koen Kampioen is geschreven op niveau AVI M5. Het heeft grote, heldere letters en de pagina’s zijn behoorlijk gevuld. Het boek is verder voorzien van sfeervolle zwartwittekeningen, ingekleurd met waterverf. Daardoor zien ze er zacht uit. Jongens zullen weer smullen van de spannende voetbalverhalen, maar door de tussenkomst van Renske zal het ook voetbalmeiden aanspreken.

Koen Kampioen is jarig, Fred Dirks
Kluitman, mei 2013, 60 pagina’s, hardcover.
Prijs: 7,50 euro. Leeftijd: vanaf 7 jaar. ISBN: 9789020648614


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.