logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Kneipp Kids Nature met drakenfruit


Er is een nieuwe manier om douchen en badderen leuk te maken voor je kinderen: Kneipp Nature Kids. Die is er in een variant met Prinsessen of met Draken, maar ook met Magisch Aardbei, Framboos en Droomreis. Aangezien wij twee stoere mannen hebben rondlopen is voor ons de voorkeur naar de drakenvariant zo gemaakt. De Kneipp Nature Kids shampoo & douche verzorgt en verkwikt de haren en de huid op milde wijze. Handig is dat je met één fles zowel haren als lichaam kunt (laten) wassen. Want dat wil soms wel eens mis gaan natuurlijk. De spampoo & douche heeft een krachtige geur, die lekker fris en een tikje stoer ruikt. Kinderen worden kleine helden met de magische toverkracht van drakenfruit. Je betaalt 4,99 euro voor een fles van 200 ml.

Oh wacht: drakenfruit? Bestaat dat echt? Jazeker! Drakenfruit heet ook wel Dragon Fruit of pitaja. Een (eerlijk gezegd) lelijke vrucht, die je niet snel zou kopen als je ‘m ziet. Daarom zie je hem ook nog niet zo vaak in de supermarkt, maar in toko’s en Indiase winkeltjs kom je ze nog wel eens tegen. De pitajavrucht smaakt niet erg zoet. De vrucht zie je het meest met rood vruchtvlees, maar hij is in andere varianten te koop.

Heb je meer baddermannen? Dan kun je de Kneipp Nature Kids toverkracht badzout eens gebruiken. Dat bestaat uit twee zakjes badzout, die je tegelijkertijd in bad moet strooien. En superleuk voor kleine helden. De twee zakjes hebben namelijk een andere kleur: geel en blauw. En die kun je door elkaar mengen! Ook hier zit de magische toverkracht van het drakenfruitextract doorheen, dat lekker verkwikt. Toverhazelaarextract verzorgt de kwetsbare kinderhuid en beschermt de huid tegen uitdrogen. Het badzout zorgt voor een extra magisch effect omdat het water groen kleurt. Jammer is wel dat het badzout best prijzig is: voor twee van de zakjes (die je dus in één keer gebruikt) betaal je ongeveer 1,59 euro.

Informatie

Kids Nature draken, Kneipp
Prijs: vanaf 1,59 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.