logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Kleurrol Rik en de Kerstman


Kleurrol Rik en de Kerstman De kleurrol Rik en de Kerstman is een enorme kleurplaat, waar je ontzettend veel plezier van kunt hebben. De kleurplaat is doorlopend maar liefst vijf meter lang, en 40 centimeter breed. Dat zorgt dus voor heel wat kleurplezier van je lievenlingsprentenboekkarakter, Rik, getekend door niemand minder dan Liesbet Slegers. De kleurplaat zit netjes opgerold in een doos, die je zeker moet bewaren. Daarin kun je namelijk de tekening ook weer oprollen als je er mee klaar bent, of uithalen als je wilt gaan kleuren. Door een deel van de rol in de doos te laten zitten kun je namelijk veel rustiger kleuren dan wanneer je ‘m helemaal uitrolt. Heb je een stuk gekleurd, dan moet je bepalen wat je er mee gaat doen: scheur je een stuk af om op te hangen, of rol je hem weer op, en zorg je dat je de hele kleurplaat van vijf meter hebt ingekleurd? Dat is natuurlijk een flinke klus, maar dankzij het formaat kun je er ook makkelijk met twee of drie mensen tegelijk aan kleuren. Dat is wel zo gezellig! De kleurplaat zelf is natuurlijk heerlijk kerstig, zorg dus dat je genoeg rood en groen in huis hebt. De kerstmannen en kerstbomen willen natuurlijk wel zo fel mogelijk ingekleurd worden! Zorg ook dat je de Kleurrol Rik en de Kerstman op tijd in huis hebt, want het zal de nodige uurtjes korten om deze enorme kleurplaat in te kleuren. Het resultaat mag er echter wezen: de strakke tekening met dik omlijnde figuren zal deze kerst helemaal af maken. Snel aan de slag dus, en probeer die kleurplaat helemaal heel te houden! Wij zien graag een fotootje van jullie resultaten verschijnen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter!

Informatie

Kleurrol Rik en de Kerstman, Liesbet Slegers Manteau, 1 pagina – 5 meter lang. Prijs: 9,99 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789002258978

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.