logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: KitKat ChunKy Hazelnut cream


Uit onderzoek van Nestlé blijkt dat chocolade met hazelnootsmaak (praline of met stukjes hazelnoot) één van de meest populaire chocoladesmaak varianten is. Nederlanders kunnen blijkbaar geen genoeg krijgen van de combinatie hazelnoot en chocolade. Hoewel: melkchocolade staat op nummer één. Speciaal voor alle hazelnootliefhebbers introduceert Nestlé KIT KAT ChunKy Hazelnut Cream in een verpakking van 4 repen. De nieuwe hazelnootvariant combineert de welbekende knapperige ‘bite’ en melkchocolade van KIT KAT ChunKy met een overheerlijke hazelnootvulling.

Dubbel genieten

Hazelnut Cream is een uitbreiding op de ChunKy familie, die vooralsnog bestaat uit de reguliere KIT KAT ChunKy en de ChunKy White. De ChunKy is een robuuste variant van KitKat. Je breekt hem niet in smalle reepjes, maar juist in de lengte. De ChunKy is eerder te vergelijken met een candybar dan met een tablet. Met de toevoeging van Hazelnut Cream kan iedere chocoladefan van een welverdiende break genieten. Wat opvalt aan de ChunKy Hazelnut cream is dat de koek wat minder prominent aanwezig is dan bij een normale KitKat. Tussen de koeklagen zit een hazelnootcreme, die bijna aandoet als een pralinevulling. Lekker luxe genieten dus. Vergeet dan ook niet de chocolade op kamertemperatuur te eten, zo voel je pas echt de luxe chocoladesmaak op je tong smelten en heb je echt een welverdiende break te pakken!

Verantwoord snoepen

KIT KAT is UTZ CERTIFIED en valt onder het Nestlé Cocoa Plan. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de smaak van de krokante wafel omhuld met heerlijke melkchocolade, maar ook van het gevoel dat KIT KAT is gemaakt van duurzame cacao met oog voor de omstandigheden van de cacaoboer. Dubbel genieten dus!

KitKat ChunKy Hazelnut Cream
Prijs: 1,99 voor een 4-pack

Verkrijgbaar in de meeste supermarkten

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.