logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Kitkat Chunky Double Caramel

KITKAT komt met een heel verrassende nieuwe variant: KITKAT CHUNKY Double Caramel. Er is maanden aan ontwikkeling en proeven aan vooraf gegaan, maar nu weten ze zeker: dit is een unieke candybar! In de basis is deze KITKAT de bekende CHUNKY, maar van binnen schuilen er twee heerlijke verrassingen! De ene helft van de CHUNKY is namelijk gevuld met crunchy caramel en de andere helft met creamy caramel. Zo proef je twee verschillende vullingen in één KITKAT CHUNKY. Dubbel genieten tijdens je break!

Door die twee smaakvarianten is de nieuwe KITKAT CHUNKY Double Caramel anders dan andere candybars. Door de crunchy en creamy caramel (laat ‘m wel uit de koelkast natuurlijk, sommige mensen hebben de neiging chocolade gekoeld te bewaren) lijkt het namelijk net of je twee verschillende candybars eet. De combinatie van chocolade, crunchy koekjes en de twee caramelvarianten maken van de KITKAT CHUNKY Double Caramel een geweldige ervaring.

Verkrijgbaarheid

De KITKAT CHUNKY Double Caramel is vanaf 28 juli (week 31) verkrijgbaar bij Albert Heijn. Vanaf begin oktober is de nieuwe KITKAT te koop in alle andere supermarkten, Kiosken en tankstations. Een 4-pack kost € 1,99 en een single KITKAT CHUNKY Double Caramel kost € 0,99.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.