Recensie: Kidzroom rugzakken voor kinderen

recensie rugzak-7188Kinderen moeten tegenwoordig al steeds vroeger op pad met van alles en nog wat. Bij onze kinderen op school is er bijvoorbeeld een continu-rooster, waarbij ze ook tussen de middag met de hele klas lunchen. Tel daarbij de fruitsnacks, eventuele gymspullen, leerstof voor thuis voor proefwerken voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur, voorwerpen voor een boekbespreking of andere voordracht, en je kunt je een beeld vormen.

recensie rugzak-7197Dan is het wel handig (en ook goed voor hun zelfstandigheid) als ze daar zelf zorg voor kunnen dragen. met een geschikte rugzak, bijvoorbeeld, zodat alles bij elkaar zit en ze hun handen vrij hebben om te fietsen, te spelen, te rennen en gewoon lekker kunnen doen en laten wat ze willen. Wij mochten twee Kidszoom rugzakken uitproberen: de Skooter Red en de Skooter Glorious, met een Amerikaans tintje. Beide tassen hebben een heerlijk groot hoofdvak voor alle grote spullen, zoals broodtrommels, drinkbekers en een stoffen tas met hun gymspullen, zodat ze die meteen apart kunnen ophangen. Ook hebben ze allebei een zakje aan de voorkant voor kleinere spulletjes. Hun fietsensleutel, bijvoorbeeld, en een pen – altijd handig. Onze jongste stopt er nog veel meer in. Alles wat hij kan vinden (kiezen blijft moeilijk 🙂  ) maar hij moet het zelf dragen, dus tja, waarom daarover mopperen?

recensie rugzak-7203De tassen van Kidzroom zijn mooi afgewerkt. Er zijn geen losse stiksels of naden te ontdekken, de eindjes zijn mooi weggewerkt en de ritsen lopen vloeiend. De ritsen zijn voorzien van een label, zodat kinderen er een goede houvast aan hebben bij het openen en sluiten. Heel erg prettig! De tassen hebben daarnaast verstelbare schouderbanden, zodat je ze goed passend kunt maken op de grootte van je kind. Dat zorgt weer voor een prettig draagcomfort en een betere verdeling van het gewicht over de rug van je kind. Ideaal voor school, sport of een dagje uit! Kinderen vinden het namelijk ook heel erg stoer om met hun eigen lunchpakketje op pad te gaan bij een dagje uit. Stop er alle broodpakketjes in, wat snoep in het voorvak en je hebt een heel trots kind naast je lopen!

Informatie

Kidzroom Skooter  Red of Glorious
Prijs: ca. 30 euro

[Kinderwinkel_shop]&t=url&s=7117&url=http%3A//www.bol.com/nl/&f=TXL&subid=film&name=coolesuggesties” target=”_blank”>BOL.com | Babypark

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.