logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Keeping up with the Joneses


keeping up with the jonesesIn een klein Amerikaanse stadje, in een nette buitenwijk, gaat alles zoals het hoort te gaan in zo’n suburb: mensen zijn aardig tegen elkaar (maar roddelen achter de rug om over elkaar), mensen spreken af, werken bij hetzelfde bedrijf, wijzen elkaar erop dat de tuin weer eens bijgesnoeid mag worden. Alles loopt zoals het hoort te lopen, zo vinden ook personeelsfunctionaris Jeff en zijn vrouw Karen. Totdat hun buren ineens gaan verhuizen, en de trendy familie Jones er komen wonen. Hij is reisjournalist, zij beroemd foodblogger. Of toch niet?

Geheimen

Als snel weten Tim en Natalie Jones de hele buurt in te pakken. Deels door hun frisse aanpak, maar vooral vanwege hun geweldige verhalen en bijzondere talenten. En natuurlijk omdat ze er zo flitsend uitzien. Vrouwen zijn onder de indruk van de reislustige Tim, mannen letten vooral op het uiterlijk van Natalie. Maar zijn ze wel wie ze vertellen te zijn? Karen denkt van niet en achtervolgt Natalie. Zo komt ze langzaam achter het geheim van de familie Jones. Maar wie zal haar geloven?

Geheim agent

Want wat blijkt? De familie Jones is spion! De vraag is natuurlijk aan welke kant ze werken. Het bedrijf van Jeff is namelijk high-tech en levert allerlei componenten aan het leger. Als die kennis in verkeerde handen zou vallen… zou dat wel eens catastrofaal kunnen zijn. Aan alle kanten wordt er echter aan Jeff getrokken. De vraag is dan ook: hoe lang kan deze goeierik zijn geheimen voor zich houden?

Conclusie over Keeping up with the Joneses

Keeping up with the Joneses is een erg leuke film over een stel spionnen die in een ingedutte Amerikaanse buitenwijk komt wonen. Ze weten niet echt undercover te blijven en met hun bijzondere verhalen en avonturen palmen ze iedereen in. De vraag suddert best lang: aan welke kant staan ze? Het is een komische film met een paar bijzondere en verrassende momenten. Door: Score: Keeping up with the Joneses krijgt 5 van de 5 punten.

Informatie

Keeping up with the Joneses, 20th century fox
Tijdsduur: 01:41, komedie. Leeftijd: vanaf 12 jaar.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.