Recensie: Karel Eend is verliefd, Mattias De Leeuw


Karel Eend_cover_V2.indd

Karel Eend is verliefd. Op niemand in het bijzonder, meer op de liefde zelf. Tja, wat doe je daaraan? Hij wil maar één ding: een liefje. Ik maak mijn liefje gewoon zelf, denkt Karel Eend! Hij timmert en knutselt… en langzaam neemt zijn allereerste liefje vaste vormen aan. Kan Karel nu eindelijk verliefd worden?

Karel Eend is verliefd is een cadeauboek vol lieve, grappige, en schattige versjes. Bij deze versjes wordt enorm veel gebruik gemaakt van woordspelingen en verbasteringen van woorden, zodat er een magisch taalspel ontstaat. Lekkere en vrolijke gedichtjes om je in te verliezen. Versjes die verrassen en vertederen, want Karel Eend is niet alleen een heel creatieve eend, maar ook eentje met een groot hart en een groot aantal ideeën over de lifde. Misschien zit er wel een leuk idee tussen om jouw lief mee te veroveren?

Karel Eend heeft in ieder geval goed onderzoek gedaan naar alle aspecten van de liefde en het versieren van zijn meisje: van koninklijke dromen tot bodyart, van een mooi boeket tot een liefdesbrief: in dit boekje ontdekt hij ze allemaal.

Karel Eend is verliefd, Mattias De Leeuw
Lannoo, februari 2013, 48 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,95 euro. Leeftijd: vanaf 5 jaar. ISBN: 9789401404785

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.