logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Kama Sutra Playing Cards, Tease and Please


Voor wie zin heeft in een echt spannend kaartspel zijn er nu deze Kama Sutra Playing Cards. Een sjiek vormgegeven kaartenset met op elk van de 54 speelkaarten een unieke Kama Sutra positie. Kunnen jij en jouw medespeler(s) de verleiding weerstaan of gaan jullie mee in dit opwindende spel?

Ze waren natuurlijk al langer bekend, vooral onder mannen: de ‘sekskaarten’ waarbij er op iedere kaart een schaars geklede dame te zien was. Ook voor vrouwen waren vergelijkbare kaartspellen in omloop, maar goed, met zo’n set kaarten  ga je niet lekker met z’n tweetjes (of meer, natuurlijk) kaarten, aangezien ze toch echt op mannen óf vrouwen gericht zijn. Bij dit kaartspel is dat wel anders. Het is een luxe vormgegeven kaartset, met op iedere kaart een andere positie binnen het enorme genre van de Kama Sutra, de Oosterse leer van de liefde, die bij ieder wel tot de verbeelding zal spreken. Op dit kaartspel staan overigens niet de meest onmogelijke posities afgebeeld, wees dus zeker niet bevreesd, en laat je inspireren door de nette, doch spannende tekeningen die op de kaarten zijn afgebeeld. Dat is ook het bijzondere aan dit spel: het is netjes (hoewel man en vrouw natuurlijk naakt zijn, zie je nergens geslachtsdelen expliciet in beeld). Het is dus spannend, met de nadruk op verbeelding en inlevingsvermogen. En laten we wel wezen: dat is nog altijd de beste manier! Laat jullie verrassen door de speelse standjes en ontdek dat zelfs ‘hartenjagen’ en ‘pesten’ nog nooit zo spannend en intiem waren als nu.  Wees wel voorbereid op wat langere speelduur van de kaartspellen dan normaal!

Kama Sutra Playing Cards, Tease and please
Prijs: 5,99 euro
Leeftijd: 16+. ISBN: 8717703521016


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.