logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: K3 wekkerradio en K3 radio/cd-speler


CD52K3_1

K3 is nog steeds ontzettend populair. En terecht, want hun liedjes zijn zo verslavend en leuk, dat je er niet bij stil kan blijven staan. Bovendien nodigen hun liedjes uit om lekker mee te kunnen zingen. En wat is dan leuker om dat te doen op een originele K3 radio/cd-speler? Of wat is er fijner om wakker te worden met muziek uit je eigen K3 wekkerradio?

Het zijn twee items uit de nieuwe collectie producten van K3, en zullen je niet teleurstellen. Dankzij het grote handvat kun je de radio/cd-speler overal mee naar toe nemen. Bovenop zitten twee grote draaiknoppen om van zender te wisselen en het volume te regelen, met de inklapbare antenne kun je het radiosignaal beter afregelen. Voorop zitten de knoppen om de cd te bedienen. Bovenop de cd-klep zit een mooie afbeelding van de meiden van K3. Aan de beide zijkanten vind je een roze luidsprekertje, waardoor de muziek helder te horen is. Een klein minpuntje is het ontbreken van een heel duidelijke bas, maar bij een radio van dit formaat is dat niet zo vreemd. Leuk is dat de K3 radio/cd-speler een AUX-ingang heeft, zodat je vanaf een iPod, iPad of MP3-speler muziek kunt afspelen op deze radio.

RR30K3_01

De K3 wekkerradio ziet er ook heerlijk uit. Lekker roze met wit, met bovenop een foto van K3 zelf. De wekkerradio is makkelijk in te stellen en heeft de mogelijkheid om twee alarmtijden in te stellen. Een Sleep- en Snoozeknop mogen natuurlijk niet ontbreken. De wekkerradio speelt alleen radio af, je kunt dus niet wakker worden met de muziek die je graag zou willen.

Informatie

K3 wekkerradio
Prijs: 25 euro

K3 radio/cd-speler
Prijs: 50 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.