Recensie: Just Kick it! Big Balloon publishers


Een van de nieuwere voetbalbladen voor jongeren is Just Kick It! Een hip en trendy tijdschrift, dat je in een flinke vaart door alle geheimen en nieuwtjes van de voetbalwereld heenloodst. De vormgeving is heerlijk chaotisch, en heeft soms wel weg van een strakke knipselkrant dan een strak vormgegeven tijdschrift (wat het natuurlijk wel is, want de makers weten donders goed wat ze doen: het oogt op geen enkele pagina chaotisch, onoverzichtelijk of slordig!)De invulling van het tijdschrift wordt gevormd door veel nieuwtjes en analyses van nationale en internationale voetballers, wedstrijden, poules, en natuurlijk spelers. Zo kom je ook ongetwijfeld jouw favoriete spelers tegen, om er zodoende meer over te weten te komen.

Door het blad heen tref je bovendien paginagrote posters aan van een aantal sterspelers, die je kunt uitknippen en ophangen. Jammer dat deze niet gebundeld zijn in het midden van het blad, zo moet je namelijk ook het blad aan stukken knippen, en verlies je ook informatie die je kunt lezen! In het midden vind je overigens wel een aantal posters, die je makkelijk kunt verwijderen. Deze zijn steevast twee-pagina’s groot, met een grotere overzichtsposter die je nog eens kunt uitvouwen. Een bijzonder leuk blad voor jongens die écht alles willen weten over voetbal!

Just Kick it! Big Balloon publishers
Prijs: 3,95 euro

Dit tijdschrift bij: Just kick it! website

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.