logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Jurassic World Hero Mashers


Nederland kan niet wachten tot de film Jurassic World op 11 juni 2015 uitkomt. Geen kost voor kleine kindjes, maar gelukkig heeft Hasbro nu al iets waar de kleinste dino-fans helemaal warm voor lopen: Jurassic World Hero Mashers. Misschien ken je ze al wel van de Marvel Hero Mashers? Je kunt nu jouw eigen dino samenstellen met de verschillende en felgekleurde Jurassic World Hero Mashers. Of dino’s van de Jurassic World Playskool Heroes vangen, met een vliegtuig of vrachtwagen!

De Jurassic Park Hero Mashers bestaan uit een lijfje met een flink aantal losse ledematen. Die klik je eenvoudig op een pinnetje, dat je vervolgens in zo’n beetje alle manieren kunt rondraaien. Dat kan niet alleen rond de as van dat pinnetje, maar in het ronde bevestigingspunt zit ook een draaischijfje, dat als een soort gewricht werkt. Daar overheen kun je het pootje, staart of ander deel draaien. Ddeze draairichting kun je zelfs ook nog aanpassen, door het gewricht te draaien, hoewel we dat niet zo makkelijk vonden gaan. In het begin stonden de pootjes dus echt alle kanten op. Inmiddels hebben we die beweging ook onder de knie, en weten we dat de dino’s echt wel tegen een stootje kunnen. Je hoeft ze niet met een fluwelen handschoentje aan te pakken!

Maar misschien zijn andere stevige handschoenen wel handig om in de buurt te hebben. Ondanks de ietwat zoete kleurtjes hebben de Jurassic World Hero Mashers namelijk een bijzonder gevaarlijk uiterlijk: boos uitziende ogen, flinke tanden, grote klauwen… daarmee zijn deze demontabele dino’s wel écht voor stoere jongens. Van alle leeftijden, dat dan weer wel, want de Dino’s zijn stoer genoeg om ook op latere leeftijd gewoon mee te spelen. En nu maar hopen dat de bevestiging de tand des tijds net zo goed doorstaan als de dinosaurusgenen uit de film Jurassic World!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Jurassic World Hero Mashers
Fans kunnen voortaan hun eigen dinosaurus samenstellen met de nieuwste Jurassic World Hero Mashers-reeks van Hasbro: Het lijf van een triceratops, één voet van een stegosaurus en de gevaarlijke kop van de velociraptor – het is allemaal mogelijk! Maak bijvoorbeeld een grote Tyrannosaurus Rex met uitschuifbare klauwen en projectielen! Extra leuk: De hele reeks is te combineren met de Hero Mashers uit de Marvel-collectie, zoals de Transformers. Combineren maar!
De Hero Mashers-reeks is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Consumentenadviesprijs: € 14,99 – € 44,95

>Jurassic World Playskool Heroes
Voor de kleintjes heeft Hasbro een reeks gekleurde dinosaurussen met beweegbare lichaamsdelen. Kies voor een dino met een action figure, uitgerust met accessoires om op de dino te jagen. Of vang de dino’s met één van de voertuigpakketten incl. gevechtsvoertuigen, zoals de 4 x 4 auto met een afneembare kooi of een helikopter.De grote T-REX en de Chompers-serie zijn uitgerust met geluids- en lichteffecten. Zo wordt het wel heel echt!

De Playskool-reeks is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Consumentenadviesprijs: € 7,99 – € 34,99

Verkrijgbaar van Jurassic World Playskool Heroes:

Jurassic World Playskool Heroes Chomp’n’stomp dino€ 7,99
Jurassic World Playskool Heroes Tracker Dino + figurine€ 13,99
Jurassic World Playskool Heroes Chompers SFX Dino (met geluids- en lichteffecten)€ 19,99
Jurassic World Playskool Heroes voertuig€ 29,99
Jurassic World Playskool Heroes T-REX (met geluids- en lichteffecten)€ 34,99

In Jurassic World keren we 22 jaar na Jurassic Parc terug naar het eiland Nublar waar het dinopark kampt met dalende bezoekcijfers. Men besluit met behulp van genetische manipulatie een slimme superdino te creëren. Dat kan natuurlijk niet goed gaan… Jurassic World gaat in Nederland op 11 juni in première.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] er weer een hernieuwde aandacht voor dinosaurussen. Denk bijvoorbeeld aan het speelgoed van Fisher-Price over Jurassic World en de Ravensburger TipToi Speelfiguren, of de LEGO videogame over Jurassic World, waarin ook de […]


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.