Recensie: John Deere Boerderij speelset, Tomy


john deere boerderij speelset

De John Deere boerderij speelset is perfect voor kleine boeren en boerinnen in de dop. De set bestaat uit twaalf delen: een boer, drie dieren, Johnny en Kroko en natuurlijk een paar hekdelen om de dieren bij elkaar te hebben. Johnny, de tractor, heeft mooie grote wielen. De motorklep kan open, en de achterwielen maken een ratelend geluid. De boer kan natuurlijk achter het stuur van zowel Johnny de tractor als Kroko plaatsnemen. Hij zit dan zelfs stevig genoeg zodat je het poppetje kunt vastpakken en de auto kunt rondrijden.

Alle figuren zijn degelijk en voelen onverwoestbaar aan. De voertuigen zijn best zwaar, en zowel de boer als de koe, het paard als het varken zijn gemaakt van zacht plastic. En dieren zijn natuurlijk altijd een succes bij kleine kinderen! Daardoor heeft je kind een goede grip op de onderdelen. Daarmee kunnen kleine kinderen vanaf 18 maanden oud hun eerste boerderij bouwen en lekker met alle dieren en voertuigen in de weer zijn. Voor heel jonge kinderen zijn de hekken misschien wat moeilijk in elkaar te drukken, maar het neerzetten zal ze zeker kunnen. Het is erg leuk dat er verschillende maten hekken zijn: de set heeft twee lange hekdelen, en vier korte. dat schept heel wat mogelijkheden!

John Deere Boerderij speelset, Tomy
Prijs: 20 euro. Leeftijd: vanaf 18 maanden.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.