logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Jil Sander Ultrasense White for men

IMG_5329Een man moet sterk zijn, zelfverzekerd. Dat zie je terug in zijn houding, zijn blik en zijn handelen, maar je kunt het ook een beetje ruiken. Een man ruikt lekker! Niet te zoet, niet de houterig (of je moet van dat oude, rokerige opatype vallen). Een subtiele en aantrekkelijke geur, dat is perfect. En sinds kort heeft de mijne er een nieuwe favoriete geur bij. Tenminste… als het aan mij ligt: Jil Sander Ultrasense White. Een lekker neutrale geur, die eerder actief en fris gewassen ruikt dan stoer, zwoel en macho.

DE GEUR

Volgens JIL SANDER ademt de Ultrasense White kalmte en kracht uit, dankzij de combinatie van puurheid en kracht: wilde muskus versterkt door levendig bergamot en mannelijke houtsoorten. Ik merkte vooral de zoete boventonen op, die afkomstig blijken te zijn van bergamot, saffraan en viooltjesblad. Pas later komt de warme geur van cederhout naar boven, heel subtiel. Daartussendoor zweeft nog een vleem witte muskus, waar amber een mysterieus accent aan toevoegt, doorheen, maar dat is altijd lastig aan te wijzen.

IMG_5333HET DESIGN

Ook de flacon is stoer vormgegeven. De fles heeft elegante vormen, met een wit gelakte onderzijde en een grote, zilverkleurige dop. Vooral het contrast tussen transparant glas en wit glas spreekt erg aan, het is echt een mooie fles om te zien. De vormen zijn niet helemaal recht en bonkig, maar iets gebold en afgerond. Een frisse vormgeving, die goed bij deze lentegeur past.

JIL SANDER ULTRASENSE WHITE is vanaf half april 2015 bij de geautoriseerde Jil Sander Parfums parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.