logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Jil Sander Sun Bath MEN

Jil Sander Sun Bath

Jil Sander Sun Bath men is een geur die volgens henzelf is geïnspireerd op de aangename momenten van het leven. Wanneer je geniet van de zon, liggend naast een zwembad met uitzicht op zee. Geuren zo sprankelend als de hypnotiserende reflecties van zonlicht op het gladde wateroppervlak van het zwembad, zo verleidelijk dat je er wel in moet duiken. Geuren zo uitnodigend als de verrukkelijke omarming van kristalhelder water of als het koele briesje vanuit de zee dat een verfrissende verademing biedt na de hitte van de dag.

De mannenvariant van de geurenserie Jil Sander Sun Bath heeft een mooie, feloranje kleur. Daarnaar kijkend voel je al meteen de zomer in je opkomen. De geur zelf is ontzettend fris, met aan de bovenkant een duidelijke citrusgeur van grapefruit en mandarijn. Die komen eerst op je af. Daarna zakt hij iets af naar een frisse groene appelgeur, vermengd met oranjebloesem. In de basis vermengen benzoë en warme houtsoorten zich harmonieus tot een warm, lang aanhoudend, mannelijk aura.

De Jil Sander Sun Bath is een echte zomergeur, zoals de verpakking al doet vermoeden. Hij is lekker fris en actief, vrolijk-makend aanwezig, maar niet te zoet en zeker mannelijk in de basis. De geur is wat voller en zwoeler dan de meeste zomergeuren, dankzij de volle basistonen. Ikzelf ben erg te spreken over Jil Sander: ik houd wel van wat vollere geuren, hoewel deze geur wel vooral vind passen bij warmer zomerweer.

JIL SANDER SUN BATH WOMEN
Eau de Toilette spray 100 ml € 33,26
Hair Body Shampoo 150 ml € 10,51

JIL SANDER SUN BATH MEN
Eau de Toilette spray 125 ml € 37,06
All Over Shampoo 150 ml € 10,51

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.