logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: JBL E40BT koptelefoon


De JBL E40BT is een bluetooth koptelefoon. Dat houdt simpelweg in dat je ‘m niet alleen via een kabel kunt aansluiten, maar ook via Bluetooth kunt koppelen aan bijvoorbeeld je smartphone of tablet. De ingebouwde accu gaat ongeveer 16 uur mee, en is op te laden via de USB-poort van je computer. Om wat extra functionaliteiten te geven bij het koppelen aan je smartphone: in één van de oorschelpen zit een microfoon ingebouwd, zodat je ook draadloos kunt bellen met behulp van je telefoon.

ShareMe functie

Er is echter nog een andere speciale functie aan de koptelefoon. Op de oorschelp zit namelijk een knop, die de ShareMe functie geactiveerd. Die functie maakt een koppeling met andere Shareme-apparaten, waardoor de muziek gedeeld kan worden met anderen! Zo kun je dus met meerderen luisteren naar dezelfde muziek. Dankzij de fijne hoofdsteun (die heel flexibel is dankzij makkelijk draaiende scharnieren) kun je ‘m lang dragen zonder dat het begin te irriteren.

Geluid

De 40 mm drivers doen prima dienst om de midden- en hoge tonen te laten horen. Het geluid klinkt natuurgetrouw en vrij van ruis. Dankzij de Pure Bass wordt er ook een goede bas in je oor gelaten, die bovendien ook prima aansluit op de andere tonen. Let wel: de kussens sluiten geluid van buitenaf goed af. daardoor is de koptelefoon minder geschikt om in het verkeer te gebruiken. Medereizigers in het openbaar vervoer zullen echter dankbaar zijn voor deze afdichting van het geluid. De E40BT is verkrijgbaar in het zwart, blauw, rood en wit.

E40BT koptelefoon, JBL
Prijs: 99 euro


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.