Recensie: James Bond: Goldeneye reloaded, Activision


Geplaatst

in

door

Tags:

Het schietspel GoldenEye 007 uit 1997 is voor de tweede keer onder handen genomen voor een remake. Na de versie voor de Nintendo Wii van vorig jaar is GoldenEye 007: Reloaded voor next generation spelcomputers gemaakt.

James Bond Golden Eye 007: Reloaded is een authentiek 007-avontuur waarin Daniel Craigs moderne, stoere en sluwe James Bond tot leven komt. Het indrukwekkende verhaal van de originele filmkraker is herschreven en aangepast voor de game door scriptschrijver Bruce Feirstein. Het schietspel bevat alle hoofdpersonages, gedenkwaardige scènes en onvergetelijke filmmomenten. Hierbij komen natuurlijk ook de moderne M voorbij, en een digitale versie van Daniel Craig. Jammer alleen dat deze versies altijd een beetje tegenvallen, er wordt veelal makkelijk omgegaan met de karakteristieken van deze hollywoodsterren.

GoldenEye 007: Reloaded is de meest meeslepende en interactieve Bond-game tot nu toe. Kruip in de huid van de populairste spion van de wereld en gebruik de Playstation Move-bewegingscontroller of de Playstation Move scherpschutter. Jammer genoeg kun je dan niet zo makkelijk gericht schieten, of heb je het wat minder in de hand. Maar ook met de gewone controller heb je de mogelijkheid om met een druk op de toets door James Bond zelf te laten richten op je dichtstbijzinde vijand. Handig, maar niet altijd even gewenst: wat als degene met het grootste wapen achteraan staat? Dan wil je die meestal toch wel als eerste uit de weg geruimd hebben!

GoldenEye 007: Reloaded bevat hetzelfde verhaal als de originele titel of de Wii-remake van vorig jaar, maar wordt uitgebreid met een nieuwe spelfunctie. Spelers krijgen namelijk diverse extra missies voorgeschoteld onder de noemer Mi6 Ops Missions.

GoldenEye 007: Reloaded is een eigentijds James Bond-avontuur in HD, met realistische omgevingen die draaien met 60 beelden per seconde, net als de beste actiegames van dit moment. Dat zie je er zeker aan af, hoewel er wel wat verdoezeld wordt door een grimmige atmosfeer. Naast het legendarische speltype Verhaal vind je in dit spel de splinternieuwe ‘Mi6 Ops-missies’, nieuwe, op zichzelf staande levels die niet bij de campagne horen en die zich afspelen op verschillende locaties van het verhaal. Ze dagen de speler uit om totaal verschillende doelen te halen op het gebied van aanval, eliminatie, besluiping en verdediging.

GoldenEye 007: Reloaded zet ook een nieuwe standaard voor multiplayergames. Het beproefde en beruchte gedeelde scherm voor vier spelers is gebleven en verbeterd en er zijn adrenalineslurpende online wedstrijden voor zestien spelers toegevoegd met meer kaarten, wapens, personages en speltypes dan ooit.

James Bond: Goldeneye Reloaded, PS3, XBOX360
Activision. Leeftijd: vanaf 16 jaar. Prijs: 69,99 euro

Deze game bij: BOL.com

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.