logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Inspire, een doe-boek vol creatieve ideeën, Marloes Gersen

Het boek inspire is een bijzonder creatief en grappig boek om je op heel wat verschillende manieren te inspireren. En dat is inderdaad een heel breed begrip! En dat vind Marloes gelukkig ook, zoals ze in de inleiding al meldt. Inspire spreekt je dan ook aan op persoonlijk vlak, om eens op een inspirerende manier naar je eigen leven te denken, maar natuurlijk ook op creatief vlak, om op een leuke manier je huis in te richten, creatief bezig te zijn of om creatieve, persoonlijke cadeautjes te maken.

Die zaken wisselen elkaar in rap tempo af. De ene pagina lees je hoe je van krimpfolie een kerenlabel maakt, of een cadeaupotje voor een brownie, de andere pagina kijk je kritisch naar jezelf om te beoordelen van welke alledaagse zaken je energie krijgt, of van welke zaken je juist onrustig wordt. Ook lees je een passage uit de bijbel en teken je stap voor stap wat jouw weg naar verlangen levert.

Want Inspire heeft een religieuze inslag. Her en der wordt verwezen naar passages en uitspraken die uit de Bijbel afkomstig zijn. Dit alles om je verder te laten nadenken over persoonlijke ontwikkelingen of je verleden. Ben je niet-gelovig, dan zullen deze passages je minder interesseren natuurlijk. Voor gelovigen is het zeker een verrijkiing om de Bijbel opnieuw te bekijken en je bekend te maken met uitspraken en invloeden. Een rijke bron van inspiratie!

Inspire, Marloes Gersen
Ark Media, november 2013, 124 pagina’s, paperback.
Prijs: 14,95 euro. ISBN: 9789033817007


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.