logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: In beeld met instagram

in beeld met instagramJe kent het marketingplatform FrankWatching wellicht. Een leuke website vol interessante artikelen, weetjes en een verscheidenheid aan schrijvers met veel kennis van zaken. Wat je wellicht niet weet is dat deze website ook al enige tijd boeken uitgeeft over specifieke onderwerpen. In duidelijke, hapklare brokken en bovendien ook in een begrijpelijke taal geschreven. Zo. Dat klinkt natuurlijk als een promo-praatje eersteklas, en als je de boeken niet fijn vond lezen, hoor ik het natuurlijk graag – je kunt gewoon een berichtje achterlaten onder dit artikel. Wij gingen aan de slag met In beeld met instagram in 60 minuten.

Een uur de tijd

Een boek dat je in zestig minuten kan uitlezen, dat klinkt al handig. Een paar verloren minuutjes heb je altijd wel gevonden, en voor je het weet ben je ook door dit handzame boekje heen. Let wel: het boekje is al van 2015, en er zijn inmiddels een paar dingen veranderd in Instagram. Zo kon je destijd bijvoorbeeld maar één account per Instagram-app beheren, zodat je voor meerdere accounts een aparte app moest installeren. Dat hoeft nu dus niet meer. Zo staan er nog een paar kleine feitjes in die inmiddels wat achterhaald zijn, maar dat is logisch: ook Instagram blijft aan de weg timmeren en komt bijna iedere maand met nieuwe functies en toepassingen.

Bedrijf promoten

In beeld met Instagram heeft een heel duidelijk doel voor ogen: jouw bedrijf of product zo goed mogelijk aan de man brengen via Instagram. En ja, dat kan. Er zijn steeds meer bedrijven, ook in ons kleine landje, die zichzelf profileren via Instagram. Met succes! En dat kun jij natuurlijk ook. Met wat oefening, een goed doordacht plan en de basistechnieken die je in dit boekje krijgt aangereikt. Het zijn trouwens niet alleen de basistechnieken die je een goede Instagrammer zullen maken, vooral de speciale tips, apps en websites die je foto’s en invloed een boost geven zijn de echte meerwaarde. In beeld met Instagram is dan ook niet zo maar een ‘verkorte handleiding’, maar echt een gids die door een ervaren Instagrammer is geschreven. En dat merk je zonder meer.

Conclusie over In beeld met Instagram

Een geweldig boekje voor iedereen die met Instagram aan de slag wil. Het legt je uit wat je kunt doen, wat je moet doen en hoe je de beste resultaten krijgt. Verwacht niet alleen een goede handleiding, maar vooral de sneaky tricks of the trade die je meteen een voorsprong geven op je concurrentie. Door: Score: In beeld met Instagram krijgt 5 van de 5 punten.

Informatie

In beeld met Instagram, Haystack, 122 pagina’s, paperback.
Vanaf: jaar. ISBN: 9789461261342. Prijs: 12.50 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.