logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Ik kan alles lekker zelf! Diverse auteurs

9789049925413

In het mooie boek Ik kan alles lekker zelf! heb je een mooie verzameling verhalen. Die verhalen zijn geschreven door de beste auteurs van het moment: Dick Bruna, Carry Slee, Marianne Buusser, Inge Misschaert en nog veel, veel meer. Van al deze schrijvers zijn korte verhalen, gedichten of liedjes opgenomen. Dat klinkt als een heel bonte verzameling, en dat is het ook. dat is ook precies het mooie aan dit boek!

Het is iedere keer weer een verrassing wat je gaat tegenkomen. Eén ding is zeker: het zal smullen worden van de leuke verhalen. En nog iets: het thema is in ieder verhaal hetzelfde. Zal ik het verklappen? Ik kan alles lekker zelf! Het gaat over zelf-doen. In de ruimste zin van het woord. Zo maakt Kolletje zelf toversokken voor haar kleine broertje Kees, leert Ootje spruitjes eten, stapt Fleur op het ijs, maakt dribbel muziek… en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Het mooie, grote boek heeft een heel stevige kaft, zodat het tegen een stootje kan. De verhalen zijn geïllustreerd met de oorspronkelijke plaatjes, en zijn verzameld uit heel veel verschillende boeken. Voor peuters, maar ook voor kleuters. Dat zijn héél wat verhaaltjes voor het slapen gaan!

Ik kan alles lekker zelf! Diverse auteurs
Pimento, oktober 2012, 128 pagina’s, hardcover.
Prijs: 15,95 euro. Leeftijd: vanaf 2 jaar. ISBN: 9789049925413


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.