logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: iCarly: I Fight Shelby Marx

In de nieuwe avonturen van iCarly, iCarly: I Fight Shelby, gaan Carly en martial-arts kampioen Shelby Marx akkoord met een boksgevecht om te vechten voor het goede doel. Helaas laat Carly per ongeluk Shelby’s oma tijdens een persconferentie vallen. Dan knoeit er iemand met de bewakingscamera’s van de persconferentie en lijkt het net alsof Carly  het expres deed, waardoor hun wedstrijd op losse schroeven komt te staan… Meiden kunnen genieten van dit humoristische verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogen.

iCarly is een enorm leuke serie, welke wordt uitgezonden op Nickelodeon. De meiden zullen Carly zeker kennen, maar gelukkig is de serie niet bepaald zoetsappig of overdreven roze: ook jongens kunnen er dan ook van genieten. Op deze dvd staat de extra lange aflevering I fight Shelby Marx, maar ook twee normale afleveringen van de televisieshow. Zoals betaamd is de serie ook op dvd in het Nederlands gesproken te bekijken, maar natuurlijk ook in het Engels, al dan niet met Nederlandse ondertiteling. Superleuk voor de fans is trouwens de opname van de iCarly awards op de dvd, waarop filmpjes van kinderen thuis worden beoordeeld. Dat kan trouwens nog steeds: de serie heeft een actieve website met een flinke aanhang: www.iCarly.nl. Neem vooral eens een kijkje!

iCarly: I Fight Shelby Marx, Paramount Pictures
Prijs: 12,99 euro. Tijdsduur 137 minuten.

Deze film bij: BOL.com

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.