logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Hovac dubbelwandig glas


recensie

Drink jij wel eens een kopje koffie of thee? En heb je een houten tafel (of een andere tafel die niet zo goed tegen warmte kan?) Dan heb je een probleem. En ja, dat probleem is natuurlijk te verhelpen middels een onderzettertje of een schotel, maar daar moet je maar net aan denken. En: daar moeten je gasten maar net aan denken! Misschien moet je eens kijken naar een dubbelwandig glas, bijvoorbeeld van die van het merk Hovac. Die zien er namelijk heel erg stoer en strak uit!

De dubbelwandige glazen hebben een isolerende werking. Daardoor wordt warmte en kou langer behouden. De buitenste wand veranderd wel iets van temperatuur, maar niet veel. Daardoor kun je zonder problemen het glas met hete thee of koffie oppakken, zonder je vingers te branden. En… die isolerende werking werkt ook naar onder toe. Warmte, kou en condensvorming krijgt ook aan de onderkant van het glas geen kans. Wég onderzettertjes en schotels!

9200000018552017

De glazen zien er bovendien super stoer uit, ook als ze gevuld zijn. Je zult voortaan heel anders naar een kopje koffie met melk of een cappuccino kijken! Je ziet de thee zijn magische wolken verspreiden door het hete water, de suiker langzaam oplossen. Het fijne van deze glazen is dat ze dan wel dubbelwandig zijn, maar toch een smalle bovenkant. Die is namelijk best recht, waardoor het net lijkt alsof je uit een normaal glas drinkt.

Het glas zelf is verkrijgbaar in verschillende maten, van 10cl (espresso) tot 30cl (latte machiato). Genoeg keuze! De glazen zijn gemaakt van borosicilaat, een super sterke glassoort. Het is bijzonder hittebestendig en breukvast. Je mag hem natuurlijk in de vaatwasser zetten.

Dubbelwandig glas, Hovac
Prijs: vanaf 12 euro voor 2 glazen

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.