logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: HotWheels Splash Track: de racebaan voor in bad


HotWheels splash track

Sommige kinderen zijn zo verknocht aan hun auto’s en racebanen, ze kunnen niet zonder. Heb jij er thuis zo één zitten? Dan is dit echt iets dat je meteen moet kopen: de HotWheels racebaan voor in bad! Hij ewrkt supereenvoudig. Je klikt de onderdelen zonder problemen in elkaar: de basis met zuignappen, een kantelbaar watervat, de baan en de vuurkoepel (zonder echt vuur, maar dat had je vast al gedacht).

De zuignappen kun je nu in bad bevestigen. Ze zitten stevig vast. Bovenop de zuignappen zit een klein handvatje, zodat je ze eenvoudig los kunt trekken. In de racebaan zit een klein shotje. Daarop kun je de meegeleverde auto neerzetten. Vul het klapbare vat met water. Duw de hendel die aan het basisblokje zit naar onderen. Het watervat kantelt, en het schot wordt naar beneden gelaten. De auto dendert, samen met het water, naar beneden, de schans af – en door de brandende hoepel, hup! het water in!

De auto landt tenslotte met een mooie plons het water in. Succes gegarandeerd! Ik heb echt niets aan deze baan kunnen ontdekken dat me niet tegenstond. De jongens hebben er ook al uren mee gespeeld in bad. De auto landt vrij snel na de baan het water in, hij komt dus niet tegen de andere kant van het bad aan (dat had ik wel gedacht). Als het bad redelijk gevuld is, vormt dat een mooie rem voor het autootje, zodat hij uiteindelijk redelijk zacht op de bodem land. Ook met z’n tweeën in bad zijn de rollen zo verdeeld: de een vult het watervat, de ander plaatst het autootje, en om de beurt mag de auto gelaceerd worden. Inmiddels hebben ze ook een reddingsboei gebruikt om de auto in te laten landen, een waterbeker, noem maar op.

HotWheels Splash Track, Mattel
Prijs: 17,99 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.