logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Hot Wheels Super Track Pack, Mattel


hot-wheels-super-track-pack

Hot Wheels fans weten het al lang, en hebben al sinds jaar en dag constructies bedacht om het voor elkaar te krijgen: een racebaan die begint vanaf een tafel of een stoel. Een lekker hoog punt, waardoor je auto nog harder gaat dan wanneer hij wordt afgeschoten. Zwaartekracht als motor. En ja hoor: met de Hot Wheels Super Track Pack kun je jouw racebaan met een soort bankschrift vastmaken aan alles wat in je buurt staat!

De set bestaat uit meer dan 35 onderdelen. rechte stukken baan, schansen, een halfpipe, een looping, blokjes om je baan te verhogen, verbindingsstukjes, een schietmechanisme en natuurlijk die felbegeerde bankschroef! En twee auto’s, niet te vergeten. In totaal krijg je zo’n zes meter raceplezier. Daarmee kun je een aantal verschillende banen maken. Standaard krijg je vier verschillende modeltekeningen meegeleverd, maar een beetje Hot Wheels bouwer combineert de banen natuurlijk met die uit je eigen verzameling om een geweldige serie te maken waarmee je uren kunt spelen. Maar ook met deze set ben je dagenlang zoet. Als extraatje krijg je er ook drie olievaten en pionnen bij, alsook een finish, waarmee je lekker kunt stunten.

hot wheels super track pack

Dat komt vooral door de verschillende elementen die in de set zitten. Deze keer geen angstaanjagend monster waar je doorheen of onderdoor moet, maar eerlijk stunten. Een looping, of een springschans, een scherpe bocht… en die kun je allemaal combineren! Spring met de schans door de looping, kom aan de andere kant terug voor een scherpe bocht, laat je auto’s na de looping de kamer in springen: alles kan! De Hot Wheels Super Track Pack sis niet alleen een geweldige set om mee te beginnen, het is ook een fantastische uitbreidingsset.

Hot Wheels Super Track Pack, Mattel
Prijs: ca. 38 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.