logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Hoe overleef je het huwelijk, Clive Whichelow en Mike Haskins

Hoe overleef je het huwelijk is een grappig, klein cadeauboekje voor ieder bruidspaar: of je nu een pasgetrouwd stel bezoekt, of een jubileum mag meevieren. Voor in het boekje vind je dan ook de mogelijkheid om een kleine opdracht te noteren voor het bruidspaar.

Daarna begint een grondige en komische analyse van het huwelijk. Wat voor soort bruiden en bruidegommen zijn er, wat zijn realistische en onrealistische doelen, wat moet je zeker niet doen op je eigen huwelijk, hoe je een relatie romantisch en spannend doet, en nog veel meer praktische tips en trucs voor iedereen die van een lach houdt, maar tussen de regels door ook diepe waarheden wil ontdekken!

Het boekje moet je dan ook zeker lezen met een dikke knipoog. Om je daar als lezer aan te herinneren staan er op iedere pagina een aantal cartoons, die het geheel lekker luchtig weten te maken.

Hoe overleef je het huwelijk, Clive Whichelow en Mike Haskins
Deltas, februari 2012, 96 pagina’s, hardcover.
Prijs: 7,99 euro. ISBN: 9789044731996

Dit boek bij: BOL.com


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.