logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het weetjes stripboek voor jonge lezers, Philip Ardagh

9789002256714[1]De wereld om je heen staat open om ‘m te ontdekken. Een wereld vol feitjes, weetjes en een lange geschiedenis. Maar ja – hoe krijg je die tot je? Een heel leuke manier is via het Weetjes Stripboek voor jonge lezers. Een leuk stripboek, dat doorspekt is met allerlei feitjes, zodra je met de hoofdrolspelers Tommy en zijn hond Mottenbal op bezoek gaan met allerlei vrienden en familieleden, die toevalligerwijs allemaal binnen een specifieke wetenschappelijke discipline werkzaam zijn. En zo kom je te wetel welke dino veren had, maar niet kon vliegen, waarom je in de ruimte zweeft en hoeveel keer je hart nu eigenlijk op een dat klopt. Je leert zelfs waarom we zoiets hebben als zomer en winter! Dat alles dus omdat de nieuwsgierige Tommy geen blad voor de mond neemt en vraagt wat er hem op het hart ligt. De tekeningen van het boek zijn leu en lot, op een nonchalante schets-achtige manier getekend. Ben jij net zo nieuwsgierig als Tommy en wil je alles weten over dinosaurussen, het menselijk lichaam en de ruimte? Dan moet je Het weetjes stripboek voor jonge lezers zeker in huis halen. Succes gegarandeerd!

Informatie

Het weetjes stripboek voor jonge lezers, Philip Ardagh
Illustrator: Mike Gordon Manteau, 192 pagina’s, hardcover. Prijs: 13,95 euro. Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9789002256714

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.