logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het vrolijke kerst-spel, Miko spellen


Het vrolijke kerstspel

Op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Dan is het vrolijke kerstspel echt een aanrader. Het is met recht een vrolijk en hilarisch kerstspel dat een aantal leuke elementen met elkaar combineert. Het spel zelf is heel eenvoudig: het bestaat uit een stel vragen- en opdrachtkaarten, en een ‘Kerstrad van avontuur’. Dat rad speelt de belangrijkste rol. Daarmee bepaal je wat je moet doen. De meeste opdrachten bestaan uit een kerstversie van Pim-Pam-Pet. Je draait aan het rad, die uitkomt bij een categorie. Daarna draai je nog eens voor de letter, en je kunt van start. Wie heeft het eerste een antwoord paraat? Die heeft geluk, en mag nog eens draaien, en kans maken op een kaart te trekken: die kaarten bepalen uiteindelijk wie de winnaar is.

Gezelligheid

Het vrolijke kerstspel is een lachwekkend en dynamische spel om tijdens de kerstdagen te spelen met je vrienden of de hel familie! Het “kerstrad van avontuur” voert de spanning op en zorgt voortdurend voor hilarische taferelen. Met de “Rudolph, the Red-Nosed”-opdrachten wordt het echt schuddebuiken van het lachen, daarentegen zullen de “Kerstgeheugenkrakers” de parate kennis testen. Maar tijdens “Het vrolijke kerstlied  kom je er pas echt achter wie het hoogste lied zingt.

Het vrolijke kerstspel, Miko spellen
Prijs: 4,95


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.