logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het vingerverfboek van Dikkie Dik, Jet Boeke

dikkie-dik-vingerverfboek-met-kliederschort

Wie is er niet bekend met Dikkie Dik? Vingers omhoog, graag! Natuurlijk: iedereen kent de ondeugende kat! De ontzettend leuke verhaaltjes, die vooral bestaan uit grote, eenvoudige tekeningen en een paar regels tekst, zullen zelfs de jongste kinderen al aanspreken. In dit het vingerverfboek van Dikkie Dik staan een aantal kleurplaten, speciaal voor de kleine kunstenaars.

Want als peuters de verhaaltjes van Dikkie Dik beginnen te waarderen, kunnen ze eigenlijk nog niet zo heel goed binnen de lijntjes kleuren. Daarom komt dit supermooie vingerverfboek goed van pas. Zo kunnen ze lekker kliederen en kladderen, zonder dat ze heel nauwkeurig moeten werken. De tekeningen zijn in A3-formaat, en net als de normale Dikke Dik tekeningen zijn de tekeningen niet heel erg gedetailleerd. Perfect voor de vingertjes van je peuter! En omdat het niet meevalt je kleren schoon te houden tijdens het vingerverven, heeft uitgeverij Gottmer er ook nog een heel mooi kliederschortje bijgedaan: natuurlijk in stijl, voorzien van een grote tekening van Dikkie Dik! Let wel: de vingerverf wordt niet meegeleverd! Maar wat dacht je van Nijntje vingerverf

Het vingerverfboek van Dikkie Dik, Jet Boeke
Gottmer, juli 2012, 32 pagina’s, paperback.
Prijs: 12,95 euro. Leeftijd: vanaf 2 jaar. ISBN: 9789025752262


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.