logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het mysterie van je geboortedag, Gary Goldschneider en Joost Elffers


9789401301695 het mysterie van je geboortedagEr zijn veel verschillende manieren om mensen in een soort hokje te plaatsen. Astrologie is misschien wel de meest bekende, maar in sommige landen geloven ze ook heel erg in een Geboortedag. De dag waarop je geboren bent zou een groot deel van je karakter en je toekomst bepalen. Gezondheidskwalen, sterke en zwakke eigenschappen zijn allemaal terug te leiden tot die ene bewuste dag.

Gart Goldschneider gaat hierin nog een stapje verder, en combineert de leer van de geboortedag met astrologie en de geschiedenis. Daardoor krijg je een veel nauwkeuriger en in ieder geval uitgebreider beeld van je geboortedag (of die van iemand anders, natuurlijk).

In het boek worden een aantal zaken omschreven: gezondheid, sterke kanten, zwakke kanten, je mieditatie en een soort samenvatting van je geboortedag, netjes uitgeschreven op een volleg pagina. Bovendien kun je nalezen waar deze informatie op gebaseerd is: welke sterrenbeelden, welk seizoen, welk subdeel van je sterrenbeeld.

Het boek Het Mysterie van je Geboortedag is zonder twijfel heel erg uitgebreid. Iedere dag van het jaar krijgt genoeg aandacht, waarbij er eigenlijk altijd wel iets in staat wat bij jou zou kunnen passen. In het begin van het boek staat een uitgebreide inleiding, waarin je alles leest over de invloed van de seizoenen, de levenscyclus en de verschillende fasen van de sterenbeelden. Informatie waar de rest van het boek naar teruggrijpt. Of je er in gelooft is natuurlijk helemaal aan jou, vermakelijk is het zeker.

Het mysterie van je geboortedag, Gary Goldschneider
Altamira, juni 2014, 445 pagina’s, paperback.
Prijs: 16,95 euro. ISBN: 9789401301695


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.