logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het movie speelgoed van Jurassic World


Nederland kan niet wachten tot de film Jurassic World op 11 juni 2015 uitkomt. Gelukkig heeft Hasbro nu al iets waar de kleine dino-fans helemaal warm voor lopen: Jurassic World speelgoed. De levensechte Jurassic World movie-figuren zijn vanaf nu beschikbaar.

Jurassic World Movie Line
De Movie Line bestaat uit meerdere figuren uit de film, maar dan ook meteen gevaarlijk gedetailleerd uitgevoerd. Wij kregen een Spinosaurus thuisgestuurd, die voorzien is van levensgevaarlijke tanden en ogen die de rillingen over je rug laten lopen. En een flinke wond in zijn linkerzij: met welke dino zou hij hebben gevochten? Als je aan zijn staart wiebelt gaat zijn kop op en neer, beweeg je zijn kop naar links dan gaat zijn bek automatisch open. De voor- en achterpoten zijn gewoon te bewegen. Deze Spinosaurus kun je trouwens op twee manieren neerzetten: zijn rechterpoot blijft plat op de grond staan, maar zijn linkerpoot is zoo vormgegeven dat je hem óf ook plat kunt neerzetten, zodat de Spinosaurus lekker rustig staat te chillen, maar je kunt hem ook in een soort sprintstand zetten, waardoor het net lijkt alsof hij dwars door je slaapkamer komt denderen. Op een harde ondergrond, bij voorkeur, want op ons hoogpolige vloerkleed vond deze stoere Spinosaurus het toch nog lastig om te blijven staan…

De Indominus Rex is, net als in de film, een vreeswekkende carnivoor die het resultaat is van een mislukt wetenschappelijk experiment! Dit meer dan 40 centimeter grote monster pakt niet alleen uit met geluids- en lichteffecten, het past ook zijn kleur aan de omgeving aan! Indominus slaakt angstaanjagende kreten wanneer je zijn arm beweegt.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Ontdek ook de nieuwe Tyrannosaurus Rex: Niet van echt te onderscheiden. Deze favoriet van de kids heeft net als Indominus bewegende lichaamsdelen waarmee je de prehistorische Tyrex kunt bedienen.De Jurassic World figuren uit de Movie Line collectie hebben allemaal een knopje op de rug waarmee kaak en staart te besturen zijn.

De Playskool-reeks is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Consumentenadviesprijs: € 7,99 – € 34,99
Verkrijgbaar in de Movie Line collectie:

  • Jurassic World Bashers & Biters Dino – €12,99
  • Jurassic World Titan Raptor Dino – € 16,99
  • Jurassic World Growlers Elektronische Dino – €19,99
  • Jurassic World Voertuig en Dino – €29,99

Leeftijd: vanaf 4 jaar

In Jurassic World keren we 22 jaar na Jurassic Parc terug naar het eiland Nublar waar het dinopark kampt met dalende bezoekcijfers. Men besluit met behulp van genetische manipulatie een slimme superdino te creëren. Dat kan natuurlijk niet goed gaan…
Jurassic World gaat op 11 juni in première.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.