logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het leven lijkt een rodeo, Geronimo Stilton

9789085922452 het leven lijkt een rodeoHet zit onze dappere muis, Geronimo Stilton, niet mee. Hij heeft de zware taak op zich genomen om een leuke Valentijnsdag te organiseren voor al zijn vrienden en kennissen. Daar is hij al ontzettend lang mee bezig, en heeft van alles geregeld: lekkere hapjes, taart, versieringen, uitnodigingen, en nog veel, veel meer. Maar op de dag zelf… loopt alles in het honderd! Dat begint al op het moment dat hij veel te laat wakker wordt. Daarna gaat het ene na het andere mis. Gelukkig treft hij al vroeg op de dag een lieve muizin, Valerie Vamp. Een echte cowgirl, en zij helpt Geronimo keer op keer uit de nesten.

Het leven lijkt een rodeo, en dat weet Geronimo na deze dag als geen ander. Soms zelfs letterlijk, als de held op sokken op een paard naar de bakker moet racen om zijn taart op te halen… of wanneer een hele kudde cowboys wordt opgetrommeld om De Wakkere Muis te bezorgen, wanneer Geronimo ontdekt dat de krant niet bezorgd bleek te zijn bij al zijn klanten. Maar er gaat nog veel, veel meer mis. Niet alles door puur ongeluk trouwens, want neef Klem doet ook een duit in het zakje… gelukkig is Valerie Vamp die dag in de buurt om de grootste problemen in een mum van tijd op te lossen. En zo kan het toch nog een heel bijzondere Valentijnsdag worden!

Tijdens het boekje lees je niet alleen over de avonturen van Geronimo die dag, maar ook nog eens over de geschiedenis van Valentijnsdag, de geschiedenis van pizza en… je krijgt de allerbeste tips van Valerie zelf om ook een heel bijzondere en mooi versierde Valentijnsfeest te vieren!

Het leven is een rodeo, Geronimo Stilton
De Wakkere Muis, januari 2014, 104 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9.95 euro. Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9789085922452


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Lees ook: Wie is de echte schrijver van Geronimo Stilton Wie is de illustrator van Geronimo Stilton Interview met Geronimo Stilton Lees al onze recensies van Geronimo Stilton

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.