logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het Lemniscaat Speelprentenboek

9789047705352 speelprentenboek

De verschillende uitgeverijen in ons land hebben een indrukwekkende staat van dienst. Niet alleen als het aankomt op schrijvers, want zij staan vaak als eerste in de lijsten vermeld, maar ook wat betreft illustratoren. Uitgeverij Lemniscaat heeft een briljant boek uitgebracht: het speelprentenboek, alles bijeengebracht door Maria van Eeden.

In dit boek hebben alle illustratoren die boeken onder de vlag van Lemniscaat hebben uitgebracht hun krachten gebundeld om een geweldig prentenboek te maken waarin je mag schrijven, plakken, knippen, scheuren, en nog veel meer. Ook staan er verschillende spelletjes in die je binnen en buiten kunt uitvoeren. Het leuke van dit speelprentenboek is dat je op iedere pagina een heel andere wereld binnenstapt: de flitsende wereld van Bert en Bart, de zoekplaat van Charlotte Dematons, de drukte van mejuffrouw Muis, de chaos van Woeste Willem, de magische wereld van Vlo en Stiekel, en nog veel, veel meer. Het Lemniscaat Speelprentenboek is een activiteitenboek waarbij illustratoren zich lekker hebben kunnen uitleven, en dat is te zien!

Lemniscaat speelprentenboek
Lemniscaat, juli 2013, 58 pagina’s, hardcover.
Prijs: 14,95 euro. Leeftijd: vanaf 4 jaar. ISBN: 9789047705352


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.