Recensie: Het grote dikke dik vakantiedoeboek, Jet Boeke

9789025751852

Met het grote dikkie dik vakantiedoeboek heb je altijd iets leuks te doen, ook als je niet op vakantie gaat. Het fantastisch grote boek is uitgevoerd in de vorm van een echte koffer, mét handvat. Daardoor kun je ‘m zelf altijd makkelijk meenemen. In de ‘koffer’ zitten twee vakantieboeken vastgekleefd. In het ene boek zitten kleurplaten om in te kleuren, doolhoven en puzzeltjes om op te lossen, tekeningen om af te maken, en nog veel meer. In het andere boek kun je echt gaan knutselen. Het is een knipblok, waarin vind je allerlei knutsels vind om te knippen en te plakken. Dus pak je stiften, schaar en lijm en ga aan de slag. Veel plezier met Dikkie Dik!

Het grote dikke dik vakantiedoeboek is onmisbaar tijdens iedere vakantie. Je kunt er uren in zoet zijn, niet alleen met het kleuren en knippen maar ook met verhaaltjes en natuurlijk het spelen met alle dingen die je hebt geknutseld: een kijkdoos, een kroon, en nog veel meer. Het boekje is mooi afgewerkt van een goede papiersoort: het knutselboek is van dikker papier gemaakt, zodat de knutselwerken goed blijven staan en intact blijven. Leuk om mee te spelen!

Het grote dikke dik vakantiedoeboek, Jet Boeke
Gottmer, juli 2012, 2x 64 pagina’s, hardcover.
Prijs: 7,95 euro. Leeftijd: vanaf 4 jaar. ISBN: 9789025751852

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.