logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het grote avonturenboek, Harmen van Straaten

het grote avonturenboekIn dit Grote Avonturenboek van Harmen van Straaten worden drie eerder verschenen boeken gebundeld, waarin beginnend lezers op een geweldige manier worden meegezogen in de fantasiewereld van Harmen van Straaten. In Het Grote Avonturenboek worden de boeken De Draak, De Raket en De Schat met elkaar gebundeld. Het geweldige van deze drie boeken is dat ze niet zo kleinerend zijn voor beginnend lezers. Het zijn geen verzameling zinnetjes die toevallig om hetzelfde onderwerp gaan, met deze drie verhalen wordt je letterlijk naar een spannend avontuur gesleept, met spannende momenten, grappige verrassingen, avontuurlijke wendingen en natuurlijk sfeervolle illustraties, ook van Harmens hand. Dit boek is dus echt een aanrader voor kinderen die zich graag storten in een avontuurtje of twee. Hoewel het voornamelijk voor jongens interessant zal zijn, zijn ze ook voor meisjes een absolute aanrader. Ga je mee op schattenjacht, met een geest uit de fles of op de rug van een draak? In je dromen kun je alles maken wat je wilt. In dit boek heeft Harmen al drie spannende en verrassende avonturen voor je voorbereid.

Informatie

Het grote avonturenboek, Harmen van Straaten
Illustrator: Harmen van Straaten Kluitman, 29 pagina’s, hardcover. Prijs: 13,95 euro. Leeftijd: vanaf 6 jaar. ISBN: 9789020681901

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.