logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het eerste echte erotische kleurboek


Het eerste echte erotische kleurboek

Kleuren is helemaal terug van weggeweest, en kleurboeken voor volwassenen zijn niet aan te slepen. Toch weten sommige uitgevers d’r nog net een uniek tintje aan mee te geven, zoals Het eerste echte erotische kleurboek. Daarin staan dertien intieme platen waarin de wildste fantasieën werkelijkheid lijken te worden. Het mag duidelijk zijn dat dit boek een stuk minder ‘braaf’ is dan de meeste kleurboeken voor volwassenen. Houd ‘m dus duidelijk apart van de kinderplaten!

Het eerste echte erotische kleurboek is erg leuk als ondeugend cadeautje voor fervent kleurboekenkleurders. De naam ‘erotische kleurboek’ is echter een tikje misleidend, de platen zijn namelijk een stuk minder braaf en suggestief dan de cover zou vermoeden. De kleurplaten zijn namelijk behoorlijk expliciet en ook best extreem, waarin je wel een veelheid aan situaties en fantasietjes zult tegenkomen. Houd de huidkleurige stiften maar vast bij de hand – die zul je nodig hebben! Wellicht een leuke bron van inspiratie voor de slaapkamer? Geef je over aan dit spannende en ook weer ontspannende erotische kleurboek! Het is in ieder geval een ludiek cadeauboek dat voor de nodige hilariteit en rode oortjes zal zorgen.

Het eerste echte erotische kleurboek
Awabi publishing, 16 pagina’s, paperback.
Prijs: 12,95 euro. ISBN: 9789082436006


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.