Recensie: Het Dukan dieet kookboek, Dr. Pierre Dukan

Het dukan dieet kookboek

Een dieet valt op staat met smakelijke en creatieve receptuur die ervoor zorgt dat het aangepaste eetpatroon vol te houden is, in welke fase van het dieet je ook zit.
Het Dukan Dieet – Kookboek helpt je hierbij.

Het Dukan Dieet – Kookboek staat garant voor:

  • 4 simpele fasen: aanval, cruise, stabilisatie en volharding, en speciaal erop afgestemde menu’s
  • 100 levensmiddelen die altijd én onbeperkt gegeten mogen worden
  • Afvallen zonder honger en frustratie
  • Circa 70 nieuwe en inspirerende gerechten
  • Persoonlijke begeleiding en steun d.m.v. een online coachingsprogramma

Geen hongergevoel

Aangezien de zomer eigenlijk alweer voorbij is, is voor veel mensen de ‘nood’ ook een beetje van het afvallen: de zwembroeken en bikini’s kunnen weer de kast in, koltruien en verschillende lagen kleding kunnen de vetrolletjes weer bedekken. Eigenlijk raar, want de tijd waarin je juist gebruik kunt maken van verhullende kleding is perfect om ongestoord en ongezien af te vallen, om volgend jaar, bij het eerste lentezonnetje meteen te profiteren van de warmte en je te hullen in frisse kleding! Er zijn talloze diëten beschikbaar, waarbij het succes ervan deels afhangt van het doorzettingsvermogen van de persoon die het volgt. Het slagen of falen van een dieet is dan ook voornamelijk afhankelijk van je eigen verwachtingen, en of het dieet hierbij aansluit. Een van de diëten die je kunt volgen is het Dukan dieet. Het mooie daarvan is, dat het een flink aantal producten biedt die je onbeperkt kunt eten! Een echt hongergevoel hoef je dan ook niet te hebben. Na de snelle aanvalsfase, waarbij je uiteraard de grootste stappen maakt, zak je wat af naar een steeds minder intens dieetmenu, waarna je middels een volhardingsfase op dat gewicht dient te blijven hangen.

Eiwitrijk dieet

Het Dukan dieet is gebaseerd op een eiwitrijk dieet. Dat houdt in, dat je bepaalde delen heel veel (lees: eigenlijk onbeperkt) mag eten, waarbij je andere voedingsstoffen, waar bijvoorbeeld vetten of koolhydraten in zitten, zo veel mogelijk moet vermijden. Uiteindelijk zijn ze natuurlijk wel belangrijk voor een goed en afwisselend voedingspatroon, maar je gebruikt ze met mate. Gelukkig heeft dit boek genoeg recepten meegeleverd om voor ieder wat wils te kunnen bieden. Zoek je er meer, dan kun je altijd nog toevlucht zoeken tot het eerste kookboek met recepten, wat je weer kunt gebruiken om iedere dag lekker en gezond te eten, zonder je zorgen te hoeven maken over je gewicht!

Ga direct naar Het Dukan dieet kookboek op BOL.com.

Informatie

Het Dukan Dieet kookboek,
Illustrator: nvt
Uitgever: Karakter uitgevers,, 254 pagina’s, hardcover.
Vanaf: 18 jaar. ISBN: 9789061129790. Prijs: 17.50 euro.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] afvaltips? Lees dan eens: Recensie: Dukan Dieet, Karakter Koken Deel dit artikel […]

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.