Recensie: Hello Kitty puzzelpret

hello kitty puzzelpret

Samen met Hello Kitty maak je de leukste dingen mee. Je gaat een dagje naar zee, vliegt door de lucht of maakt je samen met Kitty klaar voor een geweldig dansfeest. Maar ook de gewone dingen vind Hello Kitty leuk. Lekker in een bad vol schuim, of zich verkleden als een prinses!

Al deze dingen vind je terug in dit vrolijke en stevige boekje. Iedere linkerpagina is gevuld met een vrolijk versierd verhaaltje. Een kleurige achtergrond bevat een hartvormig kader, waarin kort een verhaaltje staat vermeld. Natuurlijk met Hello Kitty erbij! Maar kinderen zal het om de rechterpagina gaan. Hierop zit namelijk, iets verzonken, een puzzel verwerkt. Deze puzzels, van negen stukjes elk, laten zich gemakkelijk losmaken uit hun achtergrond, waarna de kinderen ze weer keer op keer kunnen maken. Als hulpje kunnen de kinderen de rand gebruiken. De tekening staat namelijk afgedrukt over de gehele pagina, ook op de rand van de puzzel! Een superleuk boek voor lieve meisjes en echte Hello Kitty-fans!

Hello Kitty puzzelboek
Standaard uitgeverij, april 2012, 10 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9.95 euro. Leeftijd: vanaf 2 jaar. ISBN: 9789002247071

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.