logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Hello Kitty mijn zoekboek


9789002242939 Hello Kitty mijn zoekboek

Mijn zoekboek van Hello Kitty is enorm groot. De afmetingen zijn 28,5 bij 36 centimeter. Kijk dus eerst even of het boek in je boekenkast past! Maar het boek is daardoor wel ontzettend indrukwekkend voor de kleine meiden die er mee aan de slag zullen gaan.

Op iedere twee pagina’s zie je Hello Kitty met haar vriendinnen in een andere omgeving. Op de boerderij, op de markt, in de jungle, aan het spelen, en nog veel meer. In kadertjes staat omschreven waarnaar je op zoek kunt gaan. Enkelen daarvan zijn geschreven, maar er zijn ook kadertjes met pictogrammen, zodat de kinderen ook zelfstandig kunnen zoeken.

De karaktertjes uit de wereld van Hello Kitty zijn heel tweedimensionaal getekend, en ook netjes naast elkaar geplakt. Er is bijna niets dat voor of achter iets anders staat. Dat maakt het zoeken aan de ene kant makkelijk, maar door het ritme dat ontstaat wordt het tegelijk ook weer lastig. Een superleuk boek dus voor de meiden onder ons, Hello Kittyfans en natuurlijk jonge speurneuzen!

Hello Kitty – mijn zoekboek
Standaard uitgeverij, oktober 2012, 32 pagina’s, hardcover.
Prijs: 12,95 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789002242939


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.