Recensie: Heinz Tomatenketchup in gepersonaliseerde fles


LeukeSuggesties is altijd op zoek naar leuke en originele suggesties. Vandaar onze naam. Ons oog viel onlangs op een ontzettend coole nieuwe dienst van ketchupgigant Heinz: een cadeaufles met je eigen label! Hoe cool is dat? Want wie houdt er nu niet van Heinz tomatenketchup, en wie verdient nu niet zijn eigen fles?

Het werkt supereenvoudig. De flessen bestel je namelijk via de website van Heinz: http://www.facebook.com/heinznederland. Daar vind je een koppeling naar de eigen app, waarmee je de tekst kunt invoeren voor het label, je adres-en betaalgegevens kunt invoeren, en je bent klaar: je fles wordt binnen vijf dagen bij je thuis bezorgt. Hoe makkelijk kun je het hebben? Leuk detail: op de facebook-pagina van Heinz kun je een flink aantal bestelde labels zien. Erg leuk! En vergeet ook niet jouw gemaakte label te delen met jouw Facebook-vrienden. Misschien breng je nog wel iemand op ideeën en ontvang je binnenkort zelf ook zo’n persoonlijke fles.

Heinz Ketchup
Prijs: 3,23 euro, met daarbij 4,75 euro verzendkosten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.