logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: hannah Clearity Cream en Active Dry


Je huid is een kostbaar en ook erg eigenwijs iets. Sommigen hebben een heel droge huid, die meteen rood wordt als er ook maar een zuchtje wind opsteekt, andere juist een heel vette, waarbij talgkliertjes snel verstopt raken en voor puistjes zorgen. Voor al die mensen is hannah een merk dat je zeker eens moet proberen. Ze maken heerlijk ruikende middelen die je huid verbeteren!

hannah_active_dry_20mlZoals bijvoorbeeld hannah active dry. Ja, de naam is precies diezelfde als van een beken luiermerk, maar daar heeft het bar weinig mee van doen, kan ik je verzekeren. In de compacte tube zit een substantie die je huid met spoed repareert. Een soort EHBO voor huidprobleempjes. Een puist, midden op je gezicht, een koortslip, een klein wondje, zelfs een insectenbeet kan hiermee worden verholpen. De tube zorgt ervoor dat je makkelijk een klein plekje kunt aanstippen. Je kunt het dus écht heel plaatselijk gebruiken.

De crème werkt indrogend, absorberend en jeukstillend. Dankzij een kamferextract werkt het zuiverend en geeft het een directe verkoeling op de huid. Dat levert met name bij jeukende wondjes of insectenbeten een directe verlichting op. Ook bij opkomende puistjes en andere onregelmatigheden op de huid (papels, pustels, waterpokken en kleine ontstekingen) kan de active dry-formule worden gebruikt. De crème zorgt ervoor dat de ontsteking snel verminderd en indroogt. De zuiverende werking voorkomt verdere besmetting, en geeft het genezingsproces alle kans. Bovendien bevat het stofjes die de genezing stimuleren.

Hannah Active Dry
Prijs: 21,50 euro voor 20ml

Voor een vette huid kun je enorme baat hebben bij hannah Clearity Cream. Deze dunne, melkwitte vloeistof zorgt ervoor dat je huid direct gekalmeerd wordt en de talgproductie wordt gereduceerd. Daarnaast helpt de Clearity Cream voor een verhoogde weerstand van de huid voor invloeden van buitenaf. Het mooie van deze crème is dat er enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt zijn.

Zo vind je in dit product ingrediënten di afkomstig zijn uit maïs en pompoen, maar ook etherische oliën die hun ding doen met je huid. Het belangrijkste is echter dat het werkt, en dat doet het zeker. De fijne crème, die een lichte rozemarijngeur heeft, zorgt direct voor verlichting op geïrriteerde plekken van je huid, hoe groot die ook zijn. Je huid voelt direct kalmer en zachter aan, waarbij je irritaties nauwelijks meer opmerkt.

Daardoor is de Clearity Cream niet alleen handig voor mensen met een vettere huid, maar ook in situaties waarbij je huidirritaties hebt werkt de crème genezend en verzachtend. Dat is te danken aan de ecogel van hannah: een combinatie van natuurlijke organische ingrediënten die de huid na gebruik een aangenaam zacht gevoel geeft en die de kans op prikkelingen en irritaties minimaliseert. Een erg fijne crème, die dankzij zijn mooie glazen flesje zeker niet misstaat in de badkamer of in huis, binnen handbereik.

hannah Clearity Cream
Prijs: 57 euro voor 50 ml

Voor meer informatie over de producten van hannah: www.huidcoach.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.