logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Haar orgasmeboek, Goedele Liekens


In films komen vrouwen altijd luidruchtig klaar. Maar in de realiteit komt een op drie vrouwen zelden of nooit tot een hoogtepunt. Voor vele vrouwen is het orgasme een obsessie in hun seksbeleving geworden.

Goedele Liekens neemt je mee op de ontdekkingstocht naar het vrouwelijke orgasme. Of je er nu al ontelbare gehad hebt of nog geen enkel, de baseline blijft dezelfde: probeer het eens op een andere manier. Want er bestaat slechts één orgasme, maar gelukkig zijn er wel talloze manieren om het te bereiken. De reis is daarbij belangrijker dan de bestemming; seks zonder explosies kan evengoed lekkere seks zijn. Het woord “orgasme” is afgeleid van het Griekse orgao, dat vol passie en genot betekent. En dat blijft voor Goedele de essentie: geniet passioneel van seks. Zonder onnodige druk te zetten op jezelf. Zonder van de vrijpartij een missie te maken waarbij men absoluut een hoogtepunt moet bereiken. Zolang alles mag en niets moet, is het goed!

Een wijze les van Goedele: geniet van seks. Een orgasme kan hierbij een ultiem hoogtepunt zijn van het avontuur, maar laat het avontuur ook zeker gelden! In het boek staan in ieder geval genoeg suggesties en tips om wat afwisseling in het avontuur aan te brengen. Verschillende technieken, standjes, achtergrondinformatie en hulpmiddelen kunnen je helpen om het hoogtepunt te bereiken, maar het gaat erom veel lol te hebben. En dit boek laat je zeker zien om veel lol te kunnen hebben! Van fantasieën tot masturbatie, clitoris tot g-spot, en van hulpmiddelen tot de Kegeltechniek voor het verstevigen van je bekkenbodem: je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt zonder enige gêne besproken, open en bloot. Vrolijke, uitdagende en suggestieve foto’s en illustraties zetten hierbij de toon, en zorgen voor een goede sfeer in dit boek. Vergeet overigens niet dat je er niet komt met lezen alleen. Het is ook een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen!

Haar orgasmeboek, Goedele Liekens
Standaard uitgeverij, oktober 2011, 240 pagina’s, paperback.
Prijs: 19,95 euro. ISBN: 9789002240447


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.