logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Guinot Masque Eclat Lifting instant gezichtsmasker


Masque Eclat Lifting LRWe worden allemaal ouder. Jammer, maar het is zo. En het nadeel is dat hoe jong je je ook voelt, het al snel te zien is in je gezicht. Tijd voor de tegenaanval! En dat is eenvoudiger dan ooit, met de Guinot Masque Eclat Lifting. Een heel chique naam voor een briljant gezichtsmasker. Het zorgt ervoor dat je in tien minuten er een stukje jonger uit komt te zien. En je hebt ‘m sneller dan ooit klaar, want dit maskertje is een vliesmasker. Het is een masker, verwerkt in een ‘papieren’ gezichtsmasker. Dat kun je over je gezicht leggen. Niet meer smeren, controleren of je alles hebt gehad en zitten met een stalen gezicht. Dit masker leg je op je gezicht, en doet zichzelf.

Een lift & een boost

Dit vliesmasker bevat stofjes die je verslapte huid verstevigen en je vermoeide, doffe huid weer laten glanzen van gezondheid. Dankzij de Pro Collageen in het Lift Firming Complex wordt je gezicht ook meteen een stukje gelift. Deze Pro Collageen is een mengsel van gehydrolyseerd collageen, biopeptides en Alaria Exculenta-extract. Klinkt eng, maar het zijn werkstoffen die de elastine productie verhogen en er voor zorgen dat de huid elastisch blijft. Naast een liftend effect boost dit masker meteen je uitstraling. Het Vitamine C-derivaat samen met het Hydrocyte Complex verzachten de gelaatstrekken en bestrijden verslapping door een beschermend en liftend laagje over het huidoppervlak te leggen. Daarnaast wordt je huid gehydrateerd en houdt het masker diep in de cellen water vast. Tevens versterkt de gestabiliseerde vitamine C de glans en vermindert het pigmentatieproblemen.

Hoe gebruik je een vliesmasker?

Zoals gezegd is dit masker super makkelijk en snel in gebruik. Natuurlijk reinig je voor je begint je gezicht met je favoriete cleanser. Leg het vliesmasker na het reinigen op het gezicht. Je begint bij de ogen, vervolgens de neus en als laatste de mond. Er zitten gaten in het masker, zodat je gewoon kunt ademen en kunt kijken. Trek dan de zijkanten naar boven en trek de onderste flapjes naar beneden zodat je ook de hals kunt bedekken. Vervolgens trek je de zijkanten die je eerder naar boven hebt gevouwen nu omlaag, over de onderste flapjes. Druk dan het masker zacht aan en laat het 10 minuten inwerken. Als laatste verwijder je het masker en masseer je het restant met cirkelvormige bewegingen in.

Prijs en verpakking

Dit exclusieve masker is van niet-geweven stof en speciaal ontworpen om zoveel mogelijk huid te bedekken. De speciale stof en vorm zorgen ervoor dat actieve ingrediënten direct en diep in de huid worden geabsorbeerd. Wanneer het masker van het gezicht wordt verwijderd, kunnen de eventueel nog resterende Ingrediënten worden ingemasseerd. De vliesmaskers zijn per 4 verpakt voor € 39,65.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.