logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Guess Night Access for men

Guess Night Access for menDe nieuwe geur van Guess heet Night Access. Een spannende naam voor een mannengeur. De doelgroep is al meteen duidelijk als je de fles ziet: vierkant, met een intrigerend lijnenspel. Door de transparante fles zie je de groene geur, een kleuraccent die je ook op de verpakking terugziet. De dop heeft ook eenzelfde vierkante stijl, maar doet door het kunststof materiaal iets goedkoop aan, en dat is wel jammer.

Guess Night Access for menDe geur is lekker kruidig en houtachtig als je hem aanbrengt, een beetje sexy en spannend. Dankzij de grapefruitaccenten is het ook een tikje actief en fris. Na dat krachtige accent, waarmee de toon wordt gezet blijft een sensuele geur over, met een zoete geur van vanille, een intense tonkaboon en een aard-achtige nooit van patchouli. Door het kruidige karakter is GUESS Night Access echt voor een zelfverzekerde man: hiermee vestig je de aandacht op jezelf!

Topnoten: Saffraan, Malaysian Elemi, Grapefruit

Hartnoten: Geranium, Cederhout

Basisnoten: Vanille, Tonkabonen, Patchouli

Prijsindicatie:
100 ml: 50 euro
50 ml: 40 euro
30 ml: 28 euro

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.