logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Goed nieuws, slecht nieuws, Jeff Mack

Goed nieuws slecht nieuws 9789026133084

Goed nieuws: Muis en Konijn gaan picknicken! Slecht nieuws: het begint te regenen. Goed nieuws: Konijn heeft een paraplu! Slecht nieuws: een windvlaag blaast Muis regelrecht een boom in. Hoe zal deze dag eindigen?

In dit grappige boek wissel je telkens tussen de reactie van de vrolijke en positieve Konijn, en de sombere, pessimistische Muis. Dat wordt getoond aan de hand van paginavullende, vrolijke tekeningen, met felle kleuren en scherpe randen. Door een subtiele toevoeging van een lichtrandje (voor de fotografen onder ons: een haarlicht) sprinten mus en konijn van de pagina’s af, en worden de eenvoudige platen helemaal 3D. Naast de eenvoudige teksten (goed nieuws, slecht nieuws) is er veel leuks te ontdekken op iedere pagina. Het staat bol van de grapjes! Goed nieuws: het is een superleuk boek. Slecht nieuws: kun je het nog wegleggen als je het hebt?

Goed nieuws, slecht nieuws, Jeff Mack
De Fontein, oktober 2012, 32 pagina’s, hardcover.
Prijs: 12,50 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789026133084


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.